A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662399.743.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Christina Aguilera a slabit spectaculos. Cat de bine a aratat la ultima aparitie publica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-03-2013, ora 08:45

Christina Aguilera a slabit spectaculos. Cat de bine a aratat la ultima aparitie publica

Articol de Madalina Irimia

Superstarul pop a trecut, de-a lungul carierei sale, prin numeroase transformari fizice. Sa speram ca diva si-a gasit in sfarsit un echilibru pentru ca ultimul ei look este unul stylish si o prinde foarte bine.

La inceputul carierei ei a avut un look sexy, dar totodata inocent. Apoi a trecut la faza ei "Dirrty", dupa care s-a potolit si a adoptat stilul retro si pin-up. A urmat etapa "The Voice", in care starul pop a socat si a dezamagit de multe ori prin tinutele kitchoase si neinspirate si kilogramele suplimente.

Se pare ca vedeta a revenit pe calea cea buna, sau cel putin asa demonstreaza aparitia ei de miercuri, la lansarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii "The Voice" SUA.

Christina a purtat o rochita neagra relativ cumintica, cu o centura cu tinte si o portiune de material alb in spate. De asemenea, machiajul mai discret decat in ultima perioada si bucelele blonde, coafate lejer, fara urme de suvite mov sau albastre, au rezultat intr-un look natural si stylish.

Integral pe perfecte.ro

Foto: on-the-6th.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii