A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829887.6205.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Chitaristul unei celebre formatii a luat foc pe scena. Concertul a fost intrerupt imediat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2015, ora 16:12

Chitaristul unei celebre formatii a luat foc pe scena. Concertul a fost intrerupt imediat

Articol de Cristian Amariei
Michael Clifford, chitaristul trupei australiene 5 Seconds of Summer, a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce s-a ranit in timpul unui concert sustinut la Londra. Artistul in varsta de 19 ani i s-a apropiat prea mult de efectele pirotehnice de pe scena, iar parul i-a luat foc.

Chitaristul trupei australiene 5 Seconds of Summer, Michael Clifford, a suferit un accident, sambata, in timpul unui concert sustinut pe Wembley Arena din Londra. Artistul in varsta de 19 ani s-a apropiat prea mult de efectele pirothenice de pe scena, iar parul i-a luat foc, relateaza CNN.

Imediat dupa incident spectacolul a fost intrerupt, ceilalti membri ai formatiei anuntand ca Michael este ranit. Acesta din urma a fost transportat la spital, unde medicii i-au acordat ingrijiri.

Ulterior, Michael Clifford a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie in care aparea bandajat pe jumatate din fata, precizand, insa, ca starea lui de sanatate este buna.

Sunt ok. Multumesc tuturor celor care s-au ingrijorat pentru mine”, a scris el.
De asemenea, impresarul trupei, Erin Cooney, a precizat ca artistul „se recupereaza bine”, gratie medicilor care s-au ocupat de el.

„Michael si formatia vor sa multumeasca tuturor fanilor si celor care au transmis gandurile lor bune si in special publicului de la concertul respectiv, care a dat dovada de multa intelegere”, a afirmat acesta.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: concert, chitarist, foc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii