A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663958.312.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Chipsurile din legume "home made", un JUNK FOOD SANATOS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2014, ora 16:22

Chipsurile din legume "home made", un JUNK FOOD SANATOS

Articol de Madalina Irimia

Fara doar si poate, chipsurile din legume preparate in casa, pe cat posibil altele decat cartofii, sunt o alternativa sanatoasa la cele industriale, pline de sare, faina, coloranti, ulei si arome artificiale.

Pregatite ca la carte, recompensele sarate sunt nu numai delicioase, dar si foarte usor de preparat. Consumate ca atare sau cu sosuri din iaurt si verdeturi, chipsurile din legume potolesc rapid pofta de „rontait”, fiind extrem de satioase.

Legumele proaspete – telina, sfecla, dovlecei, cartofi, morcovi – se curata, se spala, apoi se taie felii subtiri. Cu cat sunt mai subtiri feliile, cu atat chipsurile vor fi mai gustoase.

Feliile se pun intr-un castron adanc si se freaca bine cu putina sare fina. Astfel, legumele isi lasa apa. Dupa 15-20 de minute, se clatesc intr-o sita si se tamponeaza cu un prosop de hartie, inlaturand surplusul de apa.

Citeste mai multe pe feellikecooking.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii