A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834935.0593.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cheloo de la Parazitii, plasat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2016, ora 08:46

Cheloo de la Parazitii, plasat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri

Articol de Cristian Amariei
Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, va fi cercetat in libertate sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de procurorii DIICOT de consum de droguri, potrivit Romania TV. Acesta a fost ridicat, miercuri, de mascati si dus la audieri la DIICOT Ploiesti intr-un dosar de trafic de droguri.

Cantaretul de muzica hip-hop Cheloo a fost ridicat, miercuri, de procurori si dus la sediul DIICOT din Ploiesti pentru audieri, dupa ce in locuinta sa din Breaza au fost gasite mai multe grame de cannabis. Dupa audiere, Cheloo a fost lasat sa plece acasa, insa procurorii au decis ca el sa fie cercetat sub control judiciar.

Alte sase persoane implicate in acest dosar au fost retinute de DIICOT.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploiesti impreuna cu ofiteri de politie din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita au efectuat, miercuri, 10 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Prahova si Ialomita, in cadrul unei actiuni vizand savarsirea de catre opt persoane a infractiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) si detinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fara drept.

Procurorii sustin ca, incepand cu anul 2015, suspectii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul Bucuresti, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orasului Breaza si a localitatilor limitrofe.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare au fost gasite diverse cantitati de materie vegetala cu aspect de cannabis, seminte de cannabis, precum si ustensile pentru consum, ambalare si distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploiesti au fost aduse 80 de persoane in vederea audierii.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii