A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728168547.1031.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Charlie Sheen: M-am saturat sa mint, Ashton joaca ingrozitor!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
18-02-2012, ora 08:37

Charlie Sheen: M-am saturat sa mint, Ashton joaca ingrozitor!

Articol de Madalina Irimia

Daca pana acum a pozat impaciuitor cu Ashton Kutcer, cel care l-a inlocuit in "Doi Barbati si Jumatate", laudandu-i prestatia, Charlie Sheen, concediat de Warner Bros, si-a schimbat la 180 de grade atitudinea.

Recent, actorul a declarat pentru TMZ ca "M-am saturat sa pretind ca Ashton nu e groaznic. M-am saturat sa mint", a spus el. "Nu e nimic personal... Imi pare rau pentru el. Are parte de un scenariu groaznic", a mai declarat fostul star din "Doi Barbati si Jumatate", conform Daily Mail.

Actorul e in razboi cu Warner Bros, dupa ce a iesit la iveala ca a folosit imagini cu el din serial pentru a promova noul show TV care il are in distributie, Anger Management.

Charlie Sheen a fost concediat din serial anul trecut din cauza crizei de identitate prin care a trecut, actorul fiind implicat in mai multe scandaluri cu droguri si prostituate. Cel mai bine platit actor de seriale din SUA, care incasa 20 de milioane de pa an, a avut altercatii si cu producatorul Chuck Lorre, aceasta fiind picatura care a umplut paharul. (ziare.com)

Foto: hollywoodreporter.com

     
Tag-uri: Charlie Sheen, Ashton
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii