A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664630.1765.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Charles, cainele-leu, si-a facut vecinii sa sune la 911
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 17:37

Charles, cainele-leu, si-a facut vecinii sa sune la 911

Articol de Madalina Irimia

Se numeste Charles Monarhul si are varsta de 3 ani. Locuieste in Norfolk, Virginia, si a reusit sa-i sperie de moarte pe vecinii sai.

Charles este un caine cu gene de Labrador si pudel, in varsta de 3 ani, ce a fost tuns de stapanii sai precum un leu. Desi multa multe il cunoaste, Charles a speriat, cu prezenta lui, cativa cetateni care nu au ezitat sa sune la Politie pentru a semnala prezenta unui pui de leu pe strazi.

Politistii au verificat si la gradina zoologica din Virginia daca toate lucrurile sunt in regula si daca cineva a observat absenta leului. Nici vorba de asa ceva! Toate animalele erau la locul lor.

Proprietarul animalului, un om de afaceri local, spune ca acest lucru se intampla deseori, ceilalti sarind de pe scaune, la propriu, atunci cand iese cu Charles la plimbare.

Charles the Monarch, cainele-leu, este mascota echipei de fotbal de la Universitatea Old Dominion din oras, socializeaza pe Facebook, Twitter, etc, si este extrem de prietenos cu cei din jur.

De ce si-a tuns proprietarul cainele asa, nu se stie cu exactitate, poate sa fi fost de amuzament si tocmai pentru a-l transforma intr-o vedeta locala.

Sursa: apropo.ro

Foto: wptv.com

     
Tag-uri: caine, leu, reclamatii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii