ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2014, ora 14:00

Cetatenii UE pot calatori fara vize in Emiratele Arabe Unite

Articol de Cristian Amariei

Emiratele Arabe Unite au anuntat ca vor ridica obligativitatea vizelor pentru cetatenii a 13 tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania si Ungaria, a anuntat agentia de presa a Emiratelor Arabe Unite.

Eliminarea obligativitatii vizelor va intra in vigoare incepand cu data de 22 martie, iar tarile care beneficiaza de aceasta facilitate - in afara de cele doua tari amintite - sunt: Polonia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Malta, Cipru, Croatia si Bulgaria.

Astfel, Emiratele Arabe Unite vor asigura pentru cetatenii celor 28 de state membre ale UE posibilitatea de a calatori in aceasta tara fara sa fie nevoie de solicitarea vizei.

Guvernul Emiratelor Arabe a precizat, intr-un comunicat, ca a luat toate masurile necesare pentru ca cetatenii din tarile amintite sa poata beneficia de aceasta facilitate la toate punctele de trecere a frontierei.

In comunicat se mai mentioneaza ca scopul Emiratelor Arabe este de a consolida relatiile politice si economice cu Uniunea Europeana, precum si promovarea turismului in ambele directii.

Sursa: rador.ro

Foto: economica.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii