A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833137.9304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Certificatul energetic al cladirilor va deveni OBLIGATORIU la 20 iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
30-05-2013, ora 11:57

Certificatul energetic al cladirilor va deveni OBLIGATORIU la 20 iulie

Articol de Cristian Amariei

Proprietarii vor fi obligati, din 20 iulie, sa prezinte certificatul energetic al cladirii potentialului cumparator sau chirias, la tranzactionarea imobilelor.

"Din 20 iulie 2013 fiecare proprietar va fi obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, dupa caz, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificatul energetic, altfel contractele de vanzare-cumparare sau inchiriere fiind supuse nulitatii relative, potrivit prevederilor Codului civil. Eficienta energetica a inceput sa fie un punct important adus in discutie de catre potentialii chiriasi si cumparatori de spatii de birouri, in contextul atentiei speciale acordate in ultimii trei ani cheltuielilor de mentenanta ale cladirii si optimizarii acestora. De la inceputul anului si pana in prezent circa 20% din clientii nostri au ales cladiri de birouri eficiente energetic, bine izolate", a declarat intr-un comunicat Alexandru Petrescu, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Esop Consulting.

Integral pe realitatea.net

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii