A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631373.5678.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cersetorul care se lauda ca e cel mai bun din oras. Cum face 100.000 de dolari pe an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 09:35

Cersetorul care se lauda ca e cel mai bun din oras. Cum face 100.000 de dolari pe an

Articol de Madalina Irimia

Pentru unii cersetoria este o actorie si se plateste la fel de bine. Un cersetor american din Kentucky castiga 100.000 de dolari pe an pacalind oamenii ca este bolnav mintal si ca nu poate vorbi.

Gary Thompson, din Lexington, Kentucky este imobilizat in scaunul cu rotile. Insa, desi are probleme in a se deplasa, barbatul este sanatos fizic si mintal. Thompson a povestit unui post TV local ca se preface a fi bolnav mintal si ca are dificultati de vorbire pentru a castiga mila si banii trecatorilor, relateaza nydailynews.com.

Barbatul a ramas in scaun cu rotile dupa un accident de masina in urma cu 20 de ani. Banii - 2.5 milioane de dolari - obtinuti de mama sa intr-un proces cu Honda s-au risipit de mult.

Asa ca Thompson colinda strazile din oras, in scaunul cu rotile, pacalind trecatorii ca este un om chinuit si in nevoie disperata de ajutor. Faptul ca are o diploma in patologia de vorbire il ajuta sa fie un actor mai bun.

"Sunt normal, insa sa fiu handicapat ma ajuta mai mult ", a declarat barbatul care castiga aproape 100.000 de dolari pe an din "talentul" sau.

Barbatul a fost si arestat de cateva ori depolitie, insa refuza sa plece din oras. Nici nu are de ce. Chiar daca povestea sa a fost dezvaluita de televiziunile locale mai sunt destui oameni care cred ca fac o fapta buna atunci cand ii arunca bani.

"Eu nu fac banii pe care ii face el. Cand l-am vazut pe strada, am cautat tot maruntisul in buzunare si i l-am dat. Erau in total 6 dolari", a povestit Judy McKinney, una dintre "victimele" cersetorului.

"Sunt cel mai bun din oras" s-a laudat cersetorul in fata televiziunilor locale.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: inquisitr.com

     
Tag-uri: cersetor, bani, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii