ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-05-2014, ora 18:33

Cere despagubire mai multi bani decat exista pe planeta. Motivul pentru care un barbat a dat New York in judecata

Articol de Cristian Amariei

Un barbat din New York a dat orasul in judecata pentru uimitoarea suma de 2.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 de dolari pentru ca a fost muscat de un caine intr-un autobus, scrie stirileprotv.ro.

Barbatul, pe nume Anton Purisima, cere mai multi bani decat exista in lume pentru ca a fost muscat de un caine fara stapan, intr-un mijloc de transport in comun, relateaza The Guardian.

Acesta este cel mai mare proces, in termeni de despagubiri cerute, insa nu este si cel cu cele mai stupide motive.

In 1994, Stella Liebeck, o femeie din Statele Unite a dat McDonald's in judecata pentru aproape 3 milioane de dolari pentru ca a varsat o cana cu cafea si s-a oparit pe coapse. Femeia a facut istorie, obligand practic companiile care servesc bauturi calde sa-si avertizeze clientii cu un mesaj pe ambalaje: "Atentie, continut fierbinte!"

In 2008, primarul orasului "Batman" din Turcia a dat Warner Bros. in judecata pentru o suma necunoscuta pentru ca studiourile au folosit in mod abuziv numele orasului in trilogia "The Dark Knight" a lui Nolan.

In 2005, o americanca a dat in judecata o companie de telefonie pe care o considera vinovata de o operatie de liposuctie esuata. Femeia a ales medicul din cartea de telefon a companiei si a decis ca merita despagubita de firma. A castigat 1,2 milioane de dolari.

Foto: moshnews.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii