A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664147.9069.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cercetatorii spanioli au inventat un vaccin impotriva Alzheimerului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 14:02

Cercetatorii spanioli au inventat un vaccin impotriva Alzheimerului

Articol de Madalina Irimia

Alzheimerul ar putea fi preveni in viitorul apropiat cu ajutorul unui simplu vaccin. Cel pun asa sustine un grup de cercetatori spanioli, care au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca au inventat vaccinul care poate preveni aparitia acestei boli sau atenua simptomele acesteia atunci cand aceasta s-a instalat deja, dupa cum arata primele teste efectuate pe un grup de soareci transgenetici.

Medicul spaniol Ramon Cacabelos, coordonatorul proiectului, a prezentat vaccinul EB-101 impreuna cu documentatia stiintifica, el obtinand deja autorizatia pentru a realiza vaccinul in SUA, unde grupul de cercetatori poarta discutii cu mai multe multinationale din sectorul medical pentru a incepe studiile clinice pe oameni, noteaza Ecuador Times.

Aceste studii ar putea incepe in trei sau patru luni si vor dura intre sase si opt ani, dar termenele depind si de conditiile pe care le va impune FDA, organismul american ce reglementeaza productia de medicamente.

Integral pe gandul.info

Foto: sciencedaily.com

     
Tag-uri: cercetatori, boala, vaccin
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii