ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2013, ora 16:36

Cer noros si precipitatii

Articol de Madalina Irimia

In tara, vremea se va mentine mai calda, miercuri, decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in regiunile vestice si la munte si pe arii restranse in rest. In zona montana inalta vor fi precipitatii mixte. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate in nord-vest si in zona Muntilor Banatului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, in sud-vest si nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -1 si 9 grade.

In cursul zilei de joi, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal, cu maxime cuprinse de la 9 grade in regiunile nordice pana in jur de 20 de grade in sud-estul tarii; cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, mai ales in vestul, centrul si nordul teritoriului. Noaptea, vremea va intra intr-un proces de racire in regiunile intracarpatice unde ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, temperaturile se vor mentine mai ridicate decat in mod normal, iar precipitatiile vor fi doar sub forma de ploaie. La munte vor fi precipitatii mixte. Mai ales in vest si la munte, se vor cumula cantitati importante de apa. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale, iar pe crestele montane va fi tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la -3 ... -2 grade in regiunile vestice pana la 10 grade in sud-est.

Sursa: mediafax.ro

Foto: infobraila.ro

     
Tag-uri: ploaie, vant, temperaturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii