A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672823.4412.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cepoi: DNA a dat NUP in cazul meu, procurorii de la Curtea de Apel Iasi mi-au clasat dosarul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2014, ora 14:06

Cepoi: DNA a dat NUP in cazul meu, procurorii de la Curtea de Apel Iasi mi-au clasat dosarul

Articol de Cristian Amariei

DNA a decis neinceperea urmaririi penale in cazul meu si procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi mi-au clasat dosarul, a spus Vasile Cepoi, recent numit presedintele al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, referitor la acuzatiile impotriva sa din 2012.

Premierul Victor Ponta l-a numit, marti, pe consilierul sau Vasile Cepoi, fost ministru al Sanatatii, in functia de presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, cu rang de secretar de stat. Ca urmare a noii functii, Cepoi a fost eliberat din postul de consilier de stat in Cancelaria premierului.

Cepoi a declarat, referitor la unele informatii mediatizate potrivit carora a fost acuzat, in 2012, de Agentia Nationala de Integritate (ANI) de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si infractiuni asimilate celor de coruptie, in calitate de fost director al Directiei de Sanatate Publica Iasi, ca aceste acuzatii nu s-au confirmat, intrucat DNA a decis neinceperea urmaririi penale in cazul sau, iar procurorii de la Curtea de Apel Iasi i-au clasat dosarul.

Initial, dosarul lui Cepoi s-a aflat la DNA, iar procurorii anticoruptie au decis, in 2013, neinceperea urmaririi penale pentru infractiunile impotriva intereselor UE. Apoi, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi i-au clasat dosarul.

Vasile Cepoi a demisionat din postul de ministru al Sanatatii la inceputul lunii octombrie 2012, in urma acuzatiilor ANI.

Imediat dupa demisie, Cepoi a fost numit consilier al premierului Victor Ponta, fiind imputernicit sa coordoneze activitatea Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Sursa: mediafax.ro

Foto: qmagazine.ro

     
Tag-uri: Vasile Cepoi, DNA, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii