A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664101.5669.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Celebrul joc Tamagotchi se intoarce pe piata sub forma de aplicatie pentru smartphone
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2013, ora 10:53

Celebrul joc Tamagotchi se intoarce pe piata sub forma de aplicatie pentru smartphone

Articol de Madalina Irimia

Jocul Tamagotchi va fi reintrodus pe piata mondiala sub forma de aplicatie pentru smartphone. Producatorul jocului a anuntat ca aplicatia va fi disponibila atat pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, iPhone, cat si pentru smartphone-urile care functioneaza cu Android.

Bandai, producatorul jocului Tamagotchi, sustine ca aplicatia va oferi si o varianta "retro mode" care include caracteristicile clasice ale Tamagotchi, scrie The Telegraph. Aplicatia va putea fi descarcata din App Store, pentru utilizatorii de iPhone, si Google Play, pentru utilizatorii de telefoane care functioneaza cu Android.

"Aplicatia Tamagotchi va avea caracteristici ca si vechiul joc, dar vor fi disponibile si lucruri noi", precizeaza Bandai intr-un comunicat, citat de publicatia britanica.

Pentru moment nu a fost stabilita o data la care aplicatia Tamagotchi va fi scoasa pe piata, producatorul japonez precizand doar ca jocul va fi disponibil "in curand".

Primul joc Tamagotchi a fost lansat pe piata in anul 1996 si a reprezentat un mare succes pentru Bandai. Principiul de functionare al jocului este unul simplu. Pe display-ul micutului joc este afisat un animal virtual de care utilizatorul trebuie sa aiba grija. Acesta trebuie hranit, spalat si dus la culcare, altfel animalul va muri.

Cuvantul "Tamagotchi" reprezinta o contopire a doua cuvinte, "Tamago", care in japoneza inseamna "ou" si "Watch" care se traduce prin "a privi" / "a supraveghea".

Conform The Telegraph, Bandai a vandut circa 78 de milioane de jocuri Tamagotchi.

Sursa: mediafax.ro

Foto: en.wikipedia.org

     
Tag-uri: joc, aplicatie, smartphone
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii