A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833220.7641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Celebritati care au facut lucruri de care ar trebui sa se rusineze. Ce le pateaza trecutul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-07-2015, ora 14:33

Celebritati care au facut lucruri de care ar trebui sa se rusineze. Ce le pateaza trecutul

Articol de Cristian Amariei
In America este idolatrizat de milioane de oameni si multa lume il considera drept cel mai mare rapper al tuturor timpurilor...desi in ultima perioada albumele sale nu s-au mai bucurat de prea mare succes.

Desi in prezent este un artist de succes, un om de afaceri remarcabil si un tata si un sot iubitor, in trecut Jay Z era o persoana violenta, care a avut si probleme cu oamenii legii din aceasta cauza.

La numai 12 ani si-a impuscat fratele, insa, din fericire, rana provocata nu a fost fatala, iar acesta nu a facut plangere la politie. Comportamentul violent al lui Jay Z a iesit la suprafata iarasi in 1999, cand si-a injunghiat producatorul muzical.

Artist de succes, casatorit cu una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood si tata a doi copii talentati, care ii calca pe urme, Will Smith se bucura de o imagine impecabila. Insa trecutul actorului ascunde un eveniment de care se rusineaza si se ingrozeste si in prezent.

Totul s-a intamplat in 1989, dupa ce a castigat Premiul Grammy pentru The Fresh Prince of Bel Air. S-a luat la cearta cu producatorul sau, William Hendricks, iarlucrurile au degenerat. Smith nu a tratat deloc barbateste problema si a apelat la bodyguardul sau sa faca treaba murdara.

Bodyguardul l-a batut atat de tare pe Hendricks incat aproape ca l-a orbit. Vorbind despre acest incident mai tarziu, Smith l-a catalogat drept "cea mai ingrozitoare noapte din viata sa".

Mai multe aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii