A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629400.1808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai tari joburi din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 08:03

Cele mai tari joburi din lume

Articol de Madalina Irimia

Ce spuneti despre un clasament al celor mai tari joburi? Daca nu stiti cum sa va reprofilati, va recomandam tester de paturi de lux sau dulciuri. Pentru domni, game tester la World of Warcraft sau tester de prezervative. Tentant, nu?

Tester de paturi de lux

Sa dormi in post iti aduce, de obicei, o concediere, dar o tanara din Marea Britanie a reusit sa obtina o marire de salariu. Ea nu are un job obisnuit, ci este tester de paturi de lux. Salariul de 1.000 de lire sterline pe luna nu este rau deloc, daca te gandesti ca job-ul presupune sa dormi si sa dormi bine.

Tester de waterpark

Cineva trebuie sa testeze toate toboganele cu apa si piscinele inainte ca mii de turisti sa invadeze parcurile de divertisment acvatic din lume. Un astfel de job presupune calatorii spre destinatii exotice, cazare la hoteluri de lux, care au astfel de distractii in pachetele lor, dar si joaca in waterparkuri efectiv.

Tester de dulciuri

Asa cum toate produsele cosmetice sunt testate, la fel trebuie sa se intample si cu dulciurile din fabrici. Da, ati auzit bine, exista oameni care sunt platiti sa guste bomboane, ciocolata si prajituri sau fursecuri, pentru a le evalua gustul, textura si gradul de satietate. Oare firmele respective platesc si nutritionisti pentru testerii lor?

Integral pe unica.ro

Foto: oddee.com

     
Tag-uri: tester, pat, dulciuri, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii