A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674717.5011.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai stranii locuri din Romania. Unde se afla muntele care l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie un roman memorabil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-08-2015, ora 12:08

Cele mai stranii locuri din Romania. Unde se afla muntele care l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie un roman memorabil

Articol de Cristian Amariei
Romania nu va inceta niciodata sa aprinda imaginatia aventurierilor si a cautatorilor de povesti fantastice. in tara noastra se afla numeroase locuri cu un trecut sinistru, printre care Muntii Bucegi, Rapa Diavolului si Balta vrajitoarelor.

Muntii Bucegi
Zona Muntilor Bucegi are o incarcatura energetica deosebita si multi vizitatori spera sa se transforme in descoperitorii tunelurilor secrete, despre care se crede ca pornesc de sub Sfinxul din Bucegi spre alte puncte de reper din Carpati, scrie adevarul. ro. Muntii Bucegi sunt cunoscuti si pentru traseele dificile, precum Jepii Mici. Oamenii locului sunt convinsi ca atunci cand e ceata densa, pe acest traseu se iveste o poteca, o poarta spre alta dimensiune, iar toti cei care merg intr-acolo dispar fara urma.

Rapa Diavolului
Rapa Diavolului se afla in Poiana Trestiei, un sat izolat din Prahova si le-a dat multora fiori reci pe sira spinarii. Legenda spune ca aici organizau preotii daci ritualurile sacre, pentru a chema spiritele naturii. Mai mult, batranii satului vorbesc despre existenta unei comori ascunse in Rapa Diavolului de catre haiduci si spun ca aurul acestora este strajuit de spiritele rele.

Balta vrajitoarelor
Balta vrajitoarelor este situata in mijlocul Padurii Boldu-Creteasca, langa Capitala si se spune ca nu are fund. Aici s-ar deschide portile spre lumea mortilor, de Sanziene si Sfantul Andrei. Legenda spune ca vrajitoarele se intalneau pe malul baltii pentru a-si "ascuti" vrajile si blestemele.

Continuarea pe gandul.info
     
Tag-uri: romania, locuri, straniu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii