A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662381.8858.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai sanatoase fructe uscate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2015, ora 12:46

Cele mai sanatoase fructe uscate

Articol de Madalina Irimia
Bogate in vitamine, fibre, antioxidanti, calciu, magneziu, fructele uscate sunt un mare aliat al sanatatii. in acest articol, explicam care sunt cele mai sanatoase fructe uscate.

Fructele uscate furnizeaza corpului energia de care are nevoie, sunt un remediu pentru anemie, carenta de vitamine si sunt un laxativ natural.

Fructele uscate trebuie consumate insa cu prudenta de persoanele predispuse la obezitate, pentru ca sunt bogate in calorii, carbohidrati si glucide. Trebuie stiut ca cele mai sanatose fructe sunt cele uscate acasa, fara adaos de zahar sau conservanti.

Cele mai sanatoase fructe uscate - Stafidele cresc densitatea osoasa

Desfatare „dulce” a naturii, stafidele au un continut ridicat de fructoza, motiv pentru care sunt indicate cu moderatie diabeticilor. Ele sunt bogate in fibre, antioxidanti, vitamine, minerale, fier, potasiu si calciu.

De asemenea, potrivit healthmad.com, ele pot ajuta la cresterea densitatii osoase, datorita continutului de bor, mineral care ajuta la metabolismul calciului si al vitaminei D. Stafidele ajuta dintii, gingiile si vederea, fiind, in acest sens, la fel de indicate ca si morcovii.

Integral pe clicksanatate.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii