A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664558.7471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai puternice antibiotice naturale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2015, ora 08:56

Cele mai puternice antibiotice naturale

Articol de Madalina Irimia
Prima linie defensiva impotriva virusilor si infectiilor este sistemul imunitar, asa ca este o idee buna sa inveti cum sa-l ajuti in mod natural.

Combinarea a 7 ingrediente antibacterien si antivirale intr-un „Master Tonic” dateaza inca din Evul Mediu. Este un super antibiotic natural care distruge toate bacteriile. De asemenea, este si un antiviral si antifugic puternic care poate creste circulatia limfei si a sangelui in corp. Este cunoscut si ca un remediu eficient in tratarea racelii si gripei dar si a Candida.

Otet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere contine cantitati ridicate de acid acetic si acid malic precum si minerale si aminoacizi. Unele din ingredientele active ale acestui otet sunt fibre solubile in forma pectinei, vitaminei A, vitaminei B6, vitaminei C, vitaminei E, tiaminei, licopenului, niacininei, acidului pantotenic, riboflavinei si beta carotenului. De asemenea, contine minerale precum sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu. Toate aceste substante puternice fac din otetul din cidru de mere un tonic puternic antiviral, antibactrerial si antifungic.

Usturoi

Usturoiul este folosit de mii de ani in tratarea unui numar semnificativ de afectiuni. Usturoiul produce alicina, substanta care ii ofera mirosul specific si il transforma intr-un aliment antibacterian si antiviral. Un studiu realizat pe 146 de adulti a aratat ca persoanele care au consumat doze ridicate de alicina timp de 12 saptamani au redus cu 64% riscul de a raci, iar in cazul in care s-au imbolnavit simptomele s-au redus cu pana la 70%.

Ghimbir

Este o radacina puternica si extrem de aromata. Mirosul specific deriva din uleiurile esentiale si din compusii fenolici din ghimbir. Printre altele, acesti compusi imbunatatesc tranzitul intestinal. Trebuie adaugat si faptul ca ghimbirul are proprietati analgezice, sedative, antiinflamatorii si antibacteriene.

Hreanul

S-a demonstrat in testele de laborator ca hreanul este un antibiotic, activ impotriva unei varietati de bacterii, iar de pe urma consumarii sale beneficiaza sinusurile, intestinele, vezica urinara si, in acelasi timp, este eficient in combaterea infectiilor pielii. Are un continut ridicat in sulf ceea ce poate contribui la proprietatile sale antibiotice. Totodata este folosit cu succes in eliminarea parazitilor intestinali. Mai trebuie adaugat ca hreanul stimuleaza functionarea sistemului imunitar, ceea ce inseamna ca ridica numarul de globule albe din sistemul circulator. Si nu in ultimul rand, este un antioxidant puternic, care ajuta la eliminarea efectelor stresului si poluarii.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii