ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2014, ora 14:03

Cele mai proaste joburi care au existat vreodata

Articol de Madalina Irimia

Foarte putini oameni se trezesc dimineata incantati ca trebuie sa plece la serviciu. Cele mai multe slujbe sunt locuri din care oamenii abia asteapta sa scape dupa orele de program iar asta este valabil chiar si pentru joburile cel mai bine platite, scrie apropo.ro.

Pentru cei care considera mersul la serviciu drept un chin, iata cateva meserii din vechime care sunt, de departe, unele dintre cele mai proaste care au existat vreodata.

Servitorul privat al regelui (responsabilul cu oala de noapte). Data fiind pozitia inalta si responsbilitatile unui rege, existau activitati pe care acesta nu se preta sa le faca. Astfel, s-a ajuns la situatia in care regii aveau servitori care faceau "treburile murdare".

Vidanjor - Daca in ziua de azi o asemena slujba este destul de acceptabila, existand apa curenta, pompe, spatii largi de manevra si un salariu decent, nu la fel era situatia in secolul XVI.

Strangator de lipitori - In evul mediu, lipitorile erau folosite pe scara larga la luarea de sange bolnavilor, astfel ca aveau o mare cautare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii