ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-12-2012, ora 12:44

Cele mai proaste filme cu cei mai buni actori

Articol de Madalina Irimia

Adam Sandler, Jack Nicholson sau Al Pacino fac parte dintre actorii care au avut "ghinionul" sa faca parte din distributia unor filme care nu au avut mare priza la public. Iata care sunt acestea...

Adam Sandler "Jack and Jill"

Adam Sandler a fost parte din distributia peliculei "Jack and Jill", o comedie din 2011, ce a primit mai mult critici negative decat s-ar fi asteptat intreaga echipa de productie.

Si Al Pacino a jucat in "Jack and Jill", un film slab cotat, spre uimirea tuturor, mai ales cand a detinut un rol important in "The Godfather".

Astfel, lista actorilor care au semnat contracte pentru pelicule slabe continua...

Al Pacino "Jack and Jill"

Desi este castigatorul unui premiu Academy Award, plus multe altele, si este un nume in cinematografia internationala, si-a dezamagit fanii cand a aparut in "Jack and Jill", comedia regizata de Adam Sandler.

Personajul lui Pacino se presupune ca avea o obsesie romantica pentru Jill. Prezenta actorului in film a salvat putin situatia. Pelicula a avut incasari de 25 de milioane de dolari in prima saptamana de lansare, dar ramane totusi unul dintre cele mai proaste filme.

Robert de Niro "The Bridge of San Luis Rey and Godsend"

Robert a avut si roluri mai putin fericite, precum cel din "The Bridge of San Luis Rey and Godsend". Criticii cred ca de Niro a facut un pas inapoi cu acest rol.

Actorul cu roluri iconice si castigator a numeroase premii nu ar trebui chiar judecat dupa prezenta lui in acest film, mai ales ca are o varsta inaintata si orice rol este binevenit.

Jack Nicholson "Man Trouble"

Nicholson are in spate o cariera de peste 50 de ani in cinematografie.

Din toate rolurile jucate, au existat si filme mai slab cotate precum "Man Trouble" din 1997, o comedie despre un tip ce lucreaza ca paznic si care ajunge sa aiba o relatie cu o clienta celebra.

Tom Hanks - "The Bonfire of the Vanities"

Tom este unul dintre cei mai placuti actori de la Hollywood, dar si unul dintre cei mai buni actori.

Si acest castigator a doua premii Oscar a avut "ghinionul" sa faca parte din distributia filmului "The Bonfire of the Vanities", o adaptare dupa cartea lui Tom Wolfe. In film au mai jucat Bruce Willis si Melanie Griffith.

Povestea filmului a condus la decaderea din topuri, caci degeaba folosesti actori buni daca nu ai un scenariu interesant.

Sean Penn - "All The King's Men"

Printre numeroasele roluri complexe sau cu moralitate ambigua, Sean bifeaza si un rol intr-un film slab cotat "All The King's Men".

Povestea filmului a luat numeroase premii, dar filmul nu a reusit decat sa acumuleze critici negative, peste ocean.

Daniel Day-Lewis "Nine"

Daniel este unul dintre cei mai de marca actori ai cinematografiei moderne. Are doua premii Academy Awards castigate. Este cunoscut ca unul dintre cei mai selectivi actori in privinta rolurilor, dar cu toate acestea a reusit sa bifeze si unul mai putin reusit.

Este vorba de musicalul "Nine" din 2002, o adaptare dupa filmul lui Felini "8 1/2". Au dorit sa aiba succesul inregistrat de "Chicago", dar nu a fost asa. Cu un buget de 80 de milioane de dolari si 53 de milioane de dolari incasati in prima saptamana de lansare, "Nine" nu a reusit sa urce mult in clasamente.

Marlon Brando - "Christopher Columbus: The Discovery"

Marlon Brando a jucat in filme de marca precum "On The Waterfront" si "The Godfather". A fost si va ramane un idol pentru multi actori, si cu toate acestea a bifat si el un rol intr-un film prost cotat - "Christopher Columbus: The Discovery" din 1992.

Dustin Hoffman - "Little Fockers"

Dustin Hoffman este unul dintre cei mai buni actori din ultimii 50 de ani, gratie unor roluri bune din filme precum "The Graduate", "Rain Man", sau "Tootsie".

A fost premiat de doua ori cu Academy Award in 2010 pentru "Little Fockers", dar chiar si asa criticile negative nu au intarziat sa apara. Unii sustin ca nu ar fi trebuit sa mai apara in al treilea "Fockers". La fel si de Niro.

Pelicula a avut un buget de 100 de milioane de dolari, iar in prima saptamana de la lansare a facut 310 milioane de dolari.

Denzel Washington - "John Q"

Nu sunt multi care sa arate sau sa joace precum Denzel Washington, dar unii spun ca isi alege roluri similare.

Desi multe din filmele in care a jucat au fost cotate bine, "John Q" s-a aflat la polul opus. Criticii de film spun ca este unul slab, desi a avut incasari considerabile.

Morgan Freeman - "Chain Reaction"

Morgan a castigat multe premii in cinematografie, are la fel de multe nominalizari, si da bine si in roluri negative.

In pelicula "Chain Reaction", Morgan s-a alaturat unei distributii din care a facut parte si actorul precum Keanu Reeves.

Criticii au spus despre film ca este unul mediu, care nu iese in evidenta si care ar putea fi ocolit la cinema.

Sursa: apropo.ro

foto: binarythis.wordpress.com, movies.about.com, rottentomatoes.com, sneakpeek.ca, thechive.com, ifrymineinbutter.com, guardian.co.uk, brianorndorf.typepad.com, allmoviephoto.com, allmoviephoto.com, throng.co.nz

     
Tag-uri: actori, filme, critici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii