STIRILE CELE MAI...
IA'SI - Un banc pe zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi
Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
SOCIAL
15-10-2014, ora 13:15
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
Cele mai periculoase substante din alimente
Articol de Madalina Irimia Multe dintre alimentele pe care le consumam zi de zi contin ingrediente daunatoare pentru corp.
Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a imbunatati gustul inghetatei de cirese. insa acest compus este folosit si la realizarea plasticului si a cauciucului.
Butiraldehida
Este utilizata in producerea aromei de inghetata cu alune, dar in acelasi timp este folosita si pentru productia de ciment.
Etil acetat
Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas, dar face parte si din ingredientele care au rolul de a curata pielea si alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului si inimii.
Piperonal
Substanta se gaseste in cantitati mici in vanilie, dar devine periculoasa cand este ingerata in cantitati mari, din cauza ca este folosita la indepartarea paduchilor.
Mai multe pe clickpentrufemei.ro
Foto: realitatea.net
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email