A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1731840551.2824.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai periculoase substante din alimente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-10-2014, ora 13:15

Cele mai periculoase substante din alimente

Articol de Madalina Irimia
Multe dintre alimentele pe care le consumam zi de zi contin ingrediente daunatoare pentru corp.

Aldehida C-17

Acest ingredient chimic este folosit cu scopul de a imbunatati gustul inghetatei de cirese. insa acest compus este folosit si la realizarea plasticului si a cauciucului.
Butiraldehida

Este utilizata in producerea aromei de inghetata cu alune, dar in acelasi timp este folosita si pentru productia de ciment.

Etil acetat

Acest compus este folosit la realizarea aromei artificiale de ananas, dar face parte si din ingredientele care au rolul de a curata pielea si alte materiale. Compusul poate cauza probleme serioase la nivelul ficatului si inimii.

Piperonal

Substanta se gaseste in cantitati mici in vanilie, dar devine periculoasa cand este ingerata in cantitati mari, din cauza ca este folosita la indepartarea paduchilor.

Mai multe pe clickpentrufemei.ro
Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii