ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2015, ora 08:54

Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea

Articol de Madalina Irimia
Cafeaua are numeroase beneficii pentru sanatate, insa daca o amesteci cu ingredientele gresite, pierzi toate proprietatile sale. Vezi ce sa nu pui niciodata in cafea.

Cafeaua iti imbunatateste memoria si starea de spirit, iti mentine inima sanatoasa si scade riscul de diabet. Devine, insa, nociva atunci cand o amesteci cu ingrediente nesanatoase.

Grasimi si siropuri nesanatoase

Multe persoane inlocuiesc frisca sau laptele cu grasimi hidrogenate, precum margarina, insa aceste ingrediente nu au ce cauta in cafea, potrivit yahoohealth.com. La fel de periculos este si siropul de porumb, pe care unii il folosesc in locul zaharului. De cate ori vei amesteca bautura ta preferata de dimineata cu astfel de substante, vei creste riscul aparitiei bolilor cardio-vasculare sau a diabetului. Daca lactatele ti se par nesanatoase sau nu iti fac bine, incearca sa adaugi in cafea lapte de migdale sau de cocos.

Arome

Cafeaua cu un strop de caramel, alune sau vanilie poate parea delicioasa, insa nu este deloc sanatoasa. Aceste arome contin cantitati mari de zahar si coloranti artificiali, care iti spun sanatatea in pericol. Daca vrei sa dai un gust aparte cafelei tale, adauga esenta de vanilie, migdale sau un praf de scortisoara. Sunt naturale, nu contin zahar sau coloranti si sigur le ai in bucatarie.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii