A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830998.9863.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai periculoase diete. Nici nu iti imaginezi cum te afecteaza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2015, ora 10:01

Cele mai periculoase diete. Nici nu iti imaginezi cum te afecteaza

Articol de Cristian Amariei
In ziua de azi se pune din ce in ce mai mult accent pe kilogramele lipsa, asadar lumea incearca sa scape de cat mai multe dintre ele intr-un timp record, asa se face ca dietele au devenit mai periculoase si cat mai scazute in carbohidrati sau proteine ajutatoare.

Desi sunt eficiente, aceste diete nu sunt intotdeauna si sanatoase, aceste diete sunt sarace in proteine si grasimi naturale, iar dupa terminarea uneia dintre dietetele periculoase, poate aparea efectul de boomerang.

Iata care sunt cele mai periculoase diete:

Dieta cu sirop de artar

Dieta merge pe principiul detoxifierii si este mai degraba un program de 10 zile de detoxifiere. Cei ce au inventat dieta sustin ca organismul trebuie sa scape de toxinele daunatoare pe toata perioada dietei. in decursul celor zece zile nu ai voie sa consumi decat sirop de artar, zema de lamaie si ardei rosu, iar seara trebuie sa bei un ceai laxativ pe baza de plante si dimineata, pe stomacul gol, trebuie sa bei un pahar de apa cu sare. in timpul celor zece zile, durerile de cap si constipatia vor compensa kilogramele pierdute.

Dieta Frumoasa adormita

insusi regele Rock n Roll-ului, Elvis Presley, a fost adeptul acestei diete extrem de periculoase. Ideea dietei este simpla, timp de cateva zile iti administrezi somnifere, iar in loc sa mananci, dormi.

Dieta cu Grapefruit

Cunoscuta si ca dieta de Hollywood implica consumul unui grapefruit sau sucului de grapefruit la fiecare masa, iar caloriile pe care trebuie sa le consumi sunt destul de scazute, adica sub 800 de calorii pe zi. Se spune ca acidul din grapefruit arde grasimile, dar nu exista insa nici o dovada medicala ca asa ar fi.

Dieta cu tenii

O foarte periculoasa dieta este si cea cu tenii. Aparuta in secolul XX , aceasta consta in a te infesta intentionat cu ajutorul unor pastile ce contin tenii sau prin a consuma carne deja infestata. Reactiile adverse nu sunt deloc suportabile, pot aparea varsaturi si creste ricul de a face meningita, epilepsie sau dementa, deaorece parazitul se plimba prin oganism ajungang chiar si la creier, conform diete-sanatoase.ro. Cand ajungi la kilograme dorite tot ce trebuie sa faci este sa elimini tenia din organism.

Dieta cu ajutorul ochelarilor

Aceasta dieta nu este chiar atit de periculoasa, pe cat este de stupida ea consta in achizitionarea unor ochelari ce fac mancarea sa para mai neapetisanta.

Dieta cu vata

Cunoscuta in randul manechilor, dieta cu vata consta in inghitirea unui bulgaras de vata, acesta iti va potoli foamea si va umple stomacul. Dieta este insa foarte periculoasa, deaorece, vata iti poate astupa stomacul, ea fiind un absorbant eficient.

Dieta furculitei mici

Aceasta dieta este la fel ca cea cu ochelarii, tot ce trebuie sa faci este sa micsorezi furculita cu care mananci.

Dieta cu urechea capsata

La aceasta dieta trebuie sa iti capsezi cartilajul urechii, deorece se crede ca iti va scadea apetitul. Metoda urechii capsate este insa ilegala in state precum Florida, deaorece, poate cauza infectii ale urechii.

Dieta cu plasturi

Ca si plasturii cu nicotina, aceastia scad apetitul, iar pentru ca nu sunt aprobati de catre administratia medicametelor, online au aparut tot felul de astfel de plasturi care nu fac altceva decat sa cauzeze cancer de piele.

Dieta hCG

Dieta presupune consumul a 800 de calorii pe zi, cu mult sub consumul normal si injectarea unor hormonic numiti hCG, ce se gasesc normal in urina femeilor insarcinate si are rolul de a hrani uterul. Hormonii pot fi injectati, ingerati sau aplicati pe piele cu ajutorul unei creme. Din pacate acesti hormoni sunt destului de scumpi, iar pe internet au aparut nenumarate versiuni mult mai ieftine ce iti pot pune viata in pericol.

Dieta cu tigari

Desi nicotina taie senzatia de foame, substantele chimice aflate in tigare pot avea efect cancerigen.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: dieta, pericol, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii