A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816168.3169.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai mari defecte ale barbatilor, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2013, ora 16:35

Cele mai mari defecte ale barbatilor, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Se spune ca nu exista barbat perfect –la fel cum nu exista femeia perfecta- si nici persoana fara defecte. Dar daca ii cunosti defectele si intelegi ca nu poate fi schimbat, atunci vei fi mai toleranta si vei sti daca poti sau nu sa le suporti, pe termen lung.

Descopera defectele barbatilor, care nu pot fi schimbate, in functie de zodie:

Berbec

Nu vei reusi niciodata sa elimini doza de narcisism din el, asa ca asteapta-te sa se admire de fiecare data cand trece pe langa o oglinda si ca, in ciuda faptului ca formati un cuplu, sa vorbeasca numai cu „eu”, niciodata cu „noi”.

Taur

E bine sa iti reamintesti ca il iubesti pentru stabilitatea de care da dovada, asa ca nu fii surprinsa ca nu vrea sa schimbe nimic si nici sa incerce nimic nou. Odata ajuns intr-o zona de confort interior, refuza orice fel de schimbare si se incapataneaza in asta.

Gemeni

Nu te astepta sa stea linistit decat daca e impiedicat de o boala. E foarte agitat, extrem de energic si nu se va schimba curand. Mai mult, nu se poate concentra, asa ca mai tot ce spui ii va intra pe o ureche pentru a iesi pe cealalta. Nu incerca sa il faci sa taca, pentru ca nu o va face nici in pat.

Rac

Tocmai cand erai pregatita sa multumesti cerului ca ai descoperit un barbat incredibil, face un comentariu rautacios si care te raneste adanc. Cu toane? Da, din plin. Cu regrete? Niciodata. Nu e barbatul recomandat pentru cele slabe de inger. E bine ca pentru relatia acest barbat sensibil sa ai mereu pregatit un scut, ca sa poti para micile rautati.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: femeiastie.ro

     
Tag-uri: barbat, defecte, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii