A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662185.4372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai inteligente vedete de la Hollywood. Ce IQ au
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2015, ora 13:45

Cele mai inteligente vedete de la Hollywood. Ce IQ au

Articol de Madalina Irimia
Sunt celebre si bogate, insa nu numai norocul le-a ajutat sa ajunga la acest statut, ci si inteligenta. Vezi mai jos care vedete feminine de la Hollywood se pot lauda cu un IQ peste medie.

Sharon Stone, al carui IQ este deja legendar, 154, este poreclita si “cea mai desteapta actrita de la Hollywood”. De altfel, vedeta a obtinut, la varsta de 15 ani, o bursa scolara la Universitatea Edinboro din Pensylvania, unde a studiat literatura creativa si artele.
Ca sa ne dam seama cam care ii este nivelul de inteligenta este de ajuns sa o comparam cu Albert Einstein sau Stephen Hawking, detinatorii unor indici de 160.
Natalie Portman, Shakira si Madonna au un IQ ridicat de 140. Prima are o diploma in psihologie la Harvard, dar a studiat si la Universitatea Ebraica din Ierusalim, vorbeste fluent cinci limbi straine si a publicat numeroase articole in reviste stiintifice.
Shakira, printre cei mai de succes cantareti ai lumii, se descurca bine in spaniola, engleza, portugheza, franceza, italiana, catalana si araba, fiind, in acelasi timp pasionata de istorie si culturile lumii.
Chiar daca Madonna nu a acordat o prea mare importanta studiilor, spiritul ei inovator a facut-o sa se reinventeze de fiecare data cu succes, mentinandu-se ani de zile in fruntea topurilor muzicale. Vi se pare putin lucru?
Mai multe pe unica.ro
     
Tag-uri: hollywood, vedete, iq
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii