ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2014, ora 05:35

Cele mai (in)compatibile cupluri de zodii

Articol de Madalina Irimia

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atatea cupluri se despart, arata ca pe langa iubire, compatibilitatea este vitala pentru viitorul oricarei relatii.

Iata care sunt cele mai incompatibile perechi de zodii in relatia de cuplu!

Balanta si Fecioara

Aceste doua zodii nu se vor pune niciodata de acord cu privire la perspectivele de viitor ale relatiei. Fecioara este un semn zodiacal calculat, organizat, mereu cu un plan bine schitat in cap, asa ca Balanta nu poate primi de la acest nativ romantismul si fluturasii in stomac de care are nevoie.

Scorpion si Berbec

Scorpionul nu suporta sa i se spuna ce trebuie sa faca, iar Berbecul fix cu asta se ocupa, cu datul de ordine. Ambele semne zodiacale ravnesc dupa pozitia de sef, asa ca impreuna nu este decat o lupta continua pentru putere. Concluzia? Scorpionul va detesta incapatanarea Berbecului, iar Berbecul, orgoliul Scorpionului.

Sagetator si Taur

Taurul este prin definitie foarte posesiv, iar Sagetatorul vrea sa traiasca intr-o libertate deplina, asa ca relatia este sortita esecului. Taurul devine repede posesiv si face scene de gelozie, atunci cand Sagetatorul este schimbator si nu se lasa constrans. Atitudinea Taurului il va sufoca si nu va stii cum sa fuga mai repede.

Capricorn si Gemeni

Gemenii vor sa se joace cu focul si sa complice itele povestii pentru a primi stimularea intelectuala de care au nevoie. Capricornul, in schimb, este o fire practica ce prefera mereu drumul cel mai scurt la destinatie. Asa ca Gemenii vad Capricornul prea incordat, iar Capricornul vede nativul zodiei Gemeni prea imatur.

Varsator si Rac

Varsatorul si Racul au viziuni opuse asupra vietii, asa ca ori se cearta, ori se plictisesc unul in compania celuilalt. Varsatorul are o viziune nonconformista asupra relatiilor in general si considera limitata viziunea traditionala a Racului asupra vietii de familie. Racul va interpreta rezistenta Varsatorului ca pe o dovada de teribilism.

Pesti si Leu

Leul este prea preocupat de propria persoana pentru a-i acorda nativului in zodia Pesti consideratia de care are el nevoie. Pestii viseaza la o relatie ca-n povesti si se vor simti neglijati in relatia cu un Leu, care se pune pe sine pe primul plan. Leul va considera sensibilitatea Pestilor o incercare disperata de a atrage atentia, pe care nu o vor aprecia.

Sursa: unica.ro

Foto: pstypes.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii