A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757329.6313.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai importante trei intrebari la interviul de angajare la care raspunzi gresit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-10-2013, ora 07:21

Cele mai importante trei intrebari la interviul de angajare la care raspunzi gresit

Articol de Madalina Irimia

In cazul interviurilor de angajare, CV-ul este produsul pe care il vinzi, iar interviul de angajare reprezinta reclama la el, spune experta in resurse umane Abby Kohut.

Odata ajunsa la un interviu de angajare, promoveaza-ti atuurile si explica-le recrutorilor cum poti ajuta compania sa isi atinga scopurile. Este unul dintre putinele momente din viata in care lauda de sine devine nu doar tolerata, ci si recomandata.

Iata trei intrebari extrem de importante pentru care trebuie sa ai neaparat pregatite raspunsuri:

1. Vorbiti-mi despre dumneavoastra

Specialistii in resurse umane iti cer sa vorbesti despre tine dintr-o varietate de motive. Este posibil sa vrea sa vada felul in care comunici, cum iti organizezi gandurile sau lucrurile despre care alegi sa vorbesti.

Cea mai buna solutie este sa raspunzi cat mai scurt la aceasta intrebare si sa incurajezi recrutorul sa treaca la alte intrebari. Iata un exemplu: “Numele meu este Ilena Popescu si pasiunea mea este sa ajut companiile sa angajeze oameni extraordinari. In ultimii 18 ani, am ajutat o multime de companii sa-si dezvolte departamentele de Resurse Umane. Vreti sa auziti mai multe despre cum am facut asta?”

2. Care este cea mai mare slabiciune a dumneavoastra?

Toata lumea are defecte si slabiciuni, asa ca rolul acestei intrebari este de a-ti testa integritatea si disponibilitatea de a recunoaste ca nu esti perfecta.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii