A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833416.9455.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai importante puncte din noul acord cu Grecia: de la brutarii deschise duminica pana la fondul de 50 de miliarde de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-07-2015, ora 09:45

Cele mai importante puncte din noul acord cu Grecia: de la brutarii deschise duminica pana la fondul de 50 de miliarde de euro

Articol de Cristian Amariei
Liderii Zonei Euro au cazut de acord luni dimineata asupra conditiilor impuse Greciei. Care este insa continutul concret al noului pachet de masuri, despre care s-a spus ca este “brutal” sau chiar “o tortura”?

Din declaratia data publicitatii la finalul summit-ului Zonei Euro rezulta mai multe puncte importante, sintetizate mai jos:

1. Zona Euro a acceptat sa inceapa discutiile cu Grecia privind un nou imprumut, in valoare de 82 pana la 86 de miliarde de euro.

2. Parlamentul de la Atena trebuie ca pana la 15 iulie sa adopte masuri pentru a fluidiza implementarea TVA, pentru a largi baza de impozitare, pentru reducerea pensiilor, dar si pentru a asigura “completa independenta legala”a institutului national de statistica din Grecia, acuzat in trecut ca a falsificat datele care au permis intrarea tarii in Zona Euro. De asemenea, pana la 22 iulie Atena trebuie sa revizuiasca Codul de Procedura Civila.

3. Guvernul elen trebuie sa prezinte un program clar privind implementare unor masuri precum: reformarea sectorului comercial (de pilda, farmaciile, laptariile si brutariile sa fie deschise duminica), privatizarea sectorului energetic, eliminarea interferentelor politicului in sectorul financiar, alinierea pietei de munca la practicile europene. In plus, toate legile adoptate in ultimele 6 luni vor fi examinate si revizuite in cazul in care incalca acordul.

Continuarea aici.
     
Tag-uri: grecia, guvern, criza, masuri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii