ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-06-2014, ora 14:02

Cele mai importante 9 lucruri pe care sa nu le spui niciodata partenerului de viata

Articol de Madalina Irimia

Cuplurile, fie ca vorbim de parteneri casatoriti sau de persoane care se afla intr-o relatie de lunga durata, pot intampina probleme de ordin comunicational doar prin anumite fraze sau raspunsuri lansate in anumite momente.

Cele mai vulnerabile momente in tipul comunicarii in grup sunt cele de neatentie comunicationala, insa nu toate cuplurile stiu atunci cand trebuie sa fie foarte atente la ceea ce au voie si nu au voie sa isi spuna, noteaza publicatia americana Huffington Post.

Chiar daca partenerii dintr-o relatie se simt confortabili intre ei, acestia nu isi pot impartasi chiar toate lucrurile si mai ales trebuie sa acorde atentie mare anumitor fraze sau subiecte pe care le abordeaza.

1. "Tu niciodata" sau "Tu intotdeauna"

Aceste doua formulari vor inhiba intotdeauna partenerul catre care sunt adresate. Din moment ce niciuna ditre cele doua nu sunt adevarate primul reflex al oricarei persoane este sa porneasca o cearta. Este recomandat ca aceste doua formulari sa fie evitate intotdeaua.

2. "Nu crezi ca asta si asta sunt atragatoare?"

Niciodata un sfat privind atractivitatea unei persoane, fie ca este ea de sex feminin sau masculin, venita din partea partenerului nu va alimenta ceva productiv intre cei doi. O alta formula de evitat in cuplu este cu siguranta aceasta.

3. "Fostul sau fosta prietena/prieten/sot/partener nu ar fi facut niciodata ce ai facut tu, sau ar fi facut mult mai bine ca tine"

Este probabil cea mai proasta formula de a porni o discutie intr-o relatie. Comparatia dintre actualul si fostul partener in relatie nu este o idee deloc buna si nu va face bine nimanui.

4. "Incerc doar sa rezist pana cand va veni momentul si ne vom desparti"

Cea mai dureroasa fraza posibila este aceasta. Daca este spusa partenerul respectiv partenera va constientiza cam cat de mult apreciaza cel de langa el aceasta relatie. Din moment ce ti-ai autodeclarat rabdarea pana la momentul fatal este de inteles supararea celui de langa tine.

Integral pe mediafax.ro

Foto: toopfun.com

     
Tag-uri: cuplu, cearta, parteneri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii