A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630187.0393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai frecvente 5 greseli pe care le faci cand te machiezi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2014, ora 06:06

Cele mai frecvente 5 greseli pe care le faci cand te machiezi

Articol de Madalina Irimia

Atunci cand iti incepi ritualul de pregatire pentru iesirea in oras, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul. Ca sa nu arati ca o sorcova, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi.

1. Evita rujurile in culori inchise

Sunt atragatoare si le gasesti in nuante puternice, insa este recomandat sa le eviti, pentru ca ele te fac sa arati mai matura decat esti. Ca sa nu mai vorbim de creionul pentru conturul buzelor! Mai degraba foloseste lip gloss: este mult mai stralucitor si mai usor de utilizat.

2. Sprancenele subtiri

Nu te juca cu penseta! Sprancenele schimba forma fetei si sunt foarte importante pentru aspectul fetei tale. Daca nu stii cum sa le dai o forma, apeleaza la un salon de infrumusetare. Insa, daca te-ai pensat foarte subtire, apeleaza la un creion pentru conturarea sprancenelor, dar tine cont de culoarea parului tau si nu exagera.

3. Alege nuanta potrivita de fond de ten!

Fondul de ten este esential in procesul de aplicare a machiajului. Ai grija la nuanta de ten aleasa: sa nu fie prea inchisa sau foarte deschisa. Asa eviti diferenta dintre gat si fata. Este preferabil sa ai doua tipuri de fond de ten: unul pentru vara si altul pentru iarna, fiindca tenul tau isi schimba culoarea odata cu anotimpul. Daca doresti, le poti amesteca pentru a obtine o nuanta medie.

Integral pe perfecte.ro

Foto :amdoar18ani.ro

     
Tag-uri: machiaj, greseli, culori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii