A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674691.3634.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai eficiente solutii naturale contra acneei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2016, ora 15:02

Cele mai eficiente solutii naturale contra acneei

Articol de Cristian Amariei
Tenul acneic este un ten sensibil, care are nevoie de ingrijire speciala. Solutiile din natura iti pot fi de mare ajutor pentru a scapa de probleme. Iata care sunt cele mai eficiente!

Otetul din mere, de ajutor

Dimineata, dar si seara, cu 20-30 de minute inainte de culcare, sa folosesti un tonic pentru ten. Cel mai bine este sa alegi unul natural, preparat in casa.

Pui 3 linguri de otet de mere intr-o cana, peste care torni 4 linguri de apa. Cu amestecul obtinut, tamponezi cosurile. Aceasta lotiune tonica echilibreaza pH-ul pielii si elimina sebumul in exces.

Albusul de ou

O masca din albus de ou are efect calmant si reduce roseata. Spala-te pe fata cu apa si cu sapun, apoi aplica masca din albus.

Ca sa o obtii, ai nevoie de un ou. Separi albusul de galbenus, apoi bati un pic albusul, dupa care aplici pe fata, cu ajutorul unei dischete demachiante. Lasi sa actioneze 10 minute, dupa care clatesti bine.

Hidratarea, importanta

Ai grja sa bei 2 litri de apa zilnic caci favorizeaza eliminarea toxinelor din organism. Totodata, consuma alimente bogate in vitamina A, care regleaza producerea de sebum si are efect antioxidant.

Aceasta vitamina ajuta si la refacerea tesuturilor pielii afectate de cosuri. O gasesti in alimente precum morcovii, piersicile, salata verde, spanacul, pepenele galben si cartofii dulci.

Castravetele, rol protector

O masca calmanta, indicata dupa o zi mai calduroasa, este cea obtinuta din castravete, miere, fulgi de ovaz si zeama de la o lamaie. Ai nevoie de un castravete potrivit, pe care il pasezi cu blenderul, apoi il pui intr-un bol.

Adaugi zeama de la lamaie, 2 linguri de miere si o lingura de fulgi de ovaz si amesteci pana se omogenizeaza. Apoi aplici pe zonele cu probleme si lasi un sfert de ora. Clatesti cu apa calduta.

Nu uita sa folosesti o crema cu factor de protectie SPF de minimum 30. Alege un produs care nu contine ulei si este noncomedogenic. Nu uita sa aplici crema cu SPF cu 20 de minute inainte sa iesi din casa.

Seara, ai grija sa te demachiezi foarte bine. In urma unor studii s-a demonstrat ca formele usoare si medii de acne s-au ameliorat cu 40% la persoanele care s-au demachiat corect.

Sursa: clicksanatate.ro
     
Tag-uri: solutii, natural, acnee
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii