A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664165.1846.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai eficiente remedii naturiste impotriva intepaturilor de insecte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-05-2013, ora 10:01

Cele mai eficiente remedii naturiste impotriva intepaturilor de insecte

Articol de Madalina Irimia

Oricat de mult ai incerca sa te abtii, senzatia de mancarime persista atat de mult, incat cedezi si te scarpini. Asta nu face decat sa iti agraveze si mai mult leziunile cauzate de intepaturile insecte, iar tu risti sa fii confundata cu un bolnav de varsat de vant.

Vestea buna este ca ai la indemana cateva moduri prin care sa tratezi usturimile si durerile cauzate de ganganiile infometate in aceasta perioada. Iata 11 remedii naturiste impotriva intepaturilor de insecte!

1. Coaja de banana

Atunci cand intepaturile dor mai tare, trateaza-le cu o coaja de banana. Pozitioneaza coaja direct pe muscatura de tantar si strange-o cu o bucata de ata. Dupa 90 de minute, spala zona, iar apoi vei putea rasufla usurata, caci senzatia de usturime dispare ca prin minune.

2. Gheata

Aplica gheata pe umflaturi si asteapta pana ce iritatia dispare. In numai cateva minute, zona va fi amortita si tu nu vei mai simti durerea.

3. Ceapa si usturoi

Daca ai ghinionul sa te intepe o albina, spala bine locul cu apa si sapun si scoate acul din piele. Aplica foi de ceapa sau de usturoi pe locul afectat si freaca bine. Apoi infasoara frunze de varza sau de patrunjel intr-un tifon si aplica pe zona.

Citeste mai multe pe ele.ro.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii