A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664538.709.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai comune vise si ce inseamna ele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2016, ora 10:55

Cele mai comune vise si ce inseamna ele

Articol de Madalina Irimia
Unii cercetatori cred ca visele sunt porti de acces catre subconstientul nostru. Daca putem intelege mesajul din visele noastre vom putea afla mai multe despre personalitatea noastra, dar si despre viitorul nostru. Am adunat explicatiile pentru cele mai comune 5 vise ale oamenilor.

Visezi ca zbori si/ sau cazi

Visele care includ zborul si/ sau caderea in gol arata ca esti depasita de anumite circumstante din viata ta. Daca visezi ca ai aripi si zbori in inaltul cerului inseamna ca ai controlul asupra vietii tale. Zborul este asociat ambitiei, increderii in sine si a dorintei pentru succes.

Mananci sau mori de foame

Foamea este semnul unei mari nemultumiri asupra unor aspecte din viata ta. Poate fi foame de succes, faima, dragoste, respect, influenta, avere sau reputatie. Astfel de vise arata dorinta ta de a atinge lucruri la care visezi de mult timp. Daca mananci inseamna ca esti multumit si fericit de viata ta.

Vezi o nastere sau pe cineva murind

Nasterea este simbolul unei noi etape in viata ta, de maturizare si crestere. Un vis ce include o nastere inseamna ca urmeaza o mare schimbare in viata ta. Daca vezi o persoana murind este semn ca trebuie sa inchei un capitol in viata ta, sa preiei controlul inapoi. S-ar putea ca pe viitor sa te confrunti cu o situatie care iti va cauza stres.

Te urmareste cineva sau urmaresti pe cineva

Daca visezi ca urmaresti pe cineva simobolizeaza ca incerci sa protejezi pe cineva care urmeaza sa faca o mare greseala, greseala ce te va afecta si pe tine indirect. Daca visezi ca esti urmarit, subconstientul tau spune ca te temi de viitor sau eviti o confruntare.

Cauti ceva sau descoperi ceva

Unele aspecte ale vietii tale de care nu esti multumit se vor transforma in vise in care cauti ceva. Descoperirea acelui lucru pe care il cauti indica dorinta de a crede in ceva spiritual, o putere mai mare. Se spune ca astfel de vise sunt cele mai apropiate de lumea spiritualitatii.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  30.01.2017 15:03

wh0cd980209 motrin cost strattera elimite cream over the counter diclofenac

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii