A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664089.203.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai ciudate retete de pizza de pe Glob
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-10-2014, ora 14:33

Cele mai ciudate retete de pizza de pe Glob

Articol de Madalina Irimia
Pizza este o gustare apreciata de multa lume, ea putand inlocui, uneori, chiar si una dintre mesele principale, desi acest lucru nu este tocmai indicat. Cum pizza clasica a devenit un preparat comun, mai multi bucatari din intreaga lume s-au gandit sa reinterpreteze reteta.

Iata 12 retete de pizza de pe Glob, care mai de care mai ciudate!

America este tara tuturor posibilitatilor, asa ca nu ne mira nici macar abordarile neconformiste din domeniul culinar. Mai multi bucatari, din diverse tari de pe Glob, care s-au stabilit in USA, au decis sa reinterpreteze pizza. Incepem cu sortimentul Frankford Avenue Taco, pe care il pot gusta pentru numai 5 dolari tot cei care fac un popas la restaurantul Pizza Brain din Philadelphia. Acest preparat este asezonat cu un topping de inghetata care nu poate avea o alta aroma decat cea de pizza, desigur. Ti se pare a fi o cacofonie culinara? Clientii care au comandat-o nu sunt de aceasta parere.

Cum ti se pare ideea de a praji blatul de pizza in loc de a folosi clasica metoda de a-l coace? Aroma va fi deosebita, iar aspectul ti se va parea cu siguranta apetisant. Daca vrei sa il gusti, trebuie sa dai o fuga pana in Brooklyn, la restaurantul The Atlantic Chip Shop.

Pizza cu blat din cartofi: aceasta este inventia celor de la restaurantul Mr.Pizza din Los Angeles.
Tot in Brooklyn, dar de data aceasta la restaurantul Reginella, toti iubitorii de preparate tipic americane pot savura una dintre retetele de pizza cele mai ciudate: cea cu hot dog si cartofi prajiti.
Continuarea pe divahair.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii