A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834018.7522.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai ciudate plaje din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-10-2014, ora 12:11

Cele mai ciudate plaje din lume

Articol de Cristian Amariei
Cine a spus ca toate plajele sunt la fel? Sunt multe cele care se indeparteaza de imaginea unor mari intinderi de nisip alb sau galbui, complet deschise spre mare. in cele patru colturi ale lumii sunt plaje care au devenit destinatii turistice unice fie pentru culoarea nisipului lor, fie datorita calitatii apelor ori pentru ca sunt ascunse, relateaza cotidianul spaniol ABC, care prezinta cateva dintre cele mai ciudate plaje din lume.

'Playa Escondida', din Insulele Marieta, Mexic, este o mica 'plaja ascunsa' care se poate vedea printr-o mare deschizatura in stanca, dar la care turistul nu poate ajunge prea usor pentru ca trebuie sa inoate printr-un tunel. Insulele Marieta, arhipelag nelocuit, sunt situate in largul zonei de coasta a statului mexican Nayarit.

'Glass Beach', plaja de sticla, se afla in Parcul MacKerricher din California. Cu multi ani in urma, oamenii aruncau gunoaiele — de la sticla la aparate electrocasnice — in aceasta zona de coasta si au inceput sa o numeasca 'groapa de gunoi'. Autoritatile californiene au inchis insa zona in 1967, pentru a o reface. A fost nevoie de ani intregi de programe de curatenie, ca si de inestimabilul ajutor al valurilor, care au spart totul si au curatat plaja, lasand acolo doar sticla si ceramica. Odata cu trecerea vremii, valurile au slefuit bucatile de sticla si ceramica si a aparut un frumos nisip colorat.

Mai multe pe agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii