A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630274.3559.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai ciudate casatorii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 17:24

Cele mai ciudate casatorii

Articol de Madalina Irimia

Nu de multe ori s-a spus ca dat fiind faptul ca din ce in ce mai mult sunt permise casatoriile intre homosexuali si lesbiene, vom asista in curand la ceremonii nuptiale oficiate intre oameni si animale sau obiecte.

Chiar daca in majoritatea tarilor se inregistreaza lipsa unei legalizari oficiale a casatoriilor intre persone de acelasi sex, exista deja cazuri de unire a destinelor intre oameni si fiinte necuvantatoare sau obiecte. Pentru mai multa credibilitate, iata 10 de exemple de casatorii, in care ‘DA’-ul s-a auzit numai din partea unui singur partener.

Turnul Eiffel

Erika Eiffel, nascuta LaBrie, este cea mai faimoasa persoana din lume care si-a unit destinele cu cele ale unui obiect neinsufletit. In anul 2007, dupa o relatie care a durat 3 ani, Erika s-a casatorit in sfarsit cu Turnul Eiffel. Fericitul mariaj dureaza si in prezent, iar femeia se bucura de admiratia unei intregi comunitati web care include persoane ce manifesta atractie pentru obiecte lipsite de viata, termenul sub care este cunoscuta aceasta inclinatie sexuala fiind acela de ‘obiectofilie’. Erika Eiffel sustine ca este atasata emotional de Turnul Eiffel. Anterior, ea a avut o relatie cu arcul cu care concura la competitiile de profil, pe care il numea Lance.

Integral pe playboy.ro

Foto: plazalondon.wordpress.com

     
Tag-uri: casatorie, femeie, turn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii