A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664614.4967.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai cheltuitoare zodii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 10:02

Cele mai cheltuitoare zodii

Articol de Madalina Irimia

Unii dintre noi suntem educati sau obligati de contextul social sa fim economi, altii avem mai degraba o mana larga in privinta baniilor.

Iar atunci cand avem tendinta sa cheltuim oricat pe orice, viata noastra, dar si a celor cu care o impartim poate deveni, deseori, dificila. Pentru ca zodiile spun multe lucruri despre noi, afla daca esti sau nu cheltuitoare/ cheltuitor in functie de zodie:

Berbec

Incapatanat, nativul zodiei Berbec este un risipitor serios, bineinteles numai in ceea ce priveste strict placerile personale: daca ii place un obiect vestimentar va face tot posibilul sa-l aiba, chiar daca va renunta la nevoi mult mai importante.

Berbecul cheltuie cei mai multi bani pe haine si pe accesorii pentru ca cel nascut in zodia Berbec are o inclinatie deosebita spre estetica...

Taur

Nu se spune degeaba ca Taurii sunt partenerii ideali - ei sunt aceia al caror caracter usor conservator ii impiedica sa fie risipitori.

Cu toate acestea, Taurii nu pot face, neaparat economii importante sau pe termen lung pentru ca le place, totusi, sa fie rasfatati si daca altcineva nu se ocupa de asta, o vor face chiar ei.

Asadar, un Taur va amana cheltuieli sau le va face la momentul oportun, controlandu-si foarte bine excesele spontane...

Gemeni

Am putea spune "doi in unu" despre Gemeni - fie cheltuiesc in exces, fie se pondereaza cu rigurozitate. Daca va cheltui banii sigur o va face atunci cand are nevoie de haine sau cand ii plac foarte mult anumite piese vestimentare.

Mai mult, in comparatie cu femeile Gemeni, barbatii Gemeni sunt cei care acumuleaza datorii uriase pentru ca sunt inclinati mult mai mult spre risipa.

Rac

Conservatori in aparenta, cei ghidati de semnul astral Rac cheltuiesc foarte mult pe un singur lucru care este special sau extravagant pentru ei (cum ar fi o piesa vestimentara foarte scumpa). Ei nu cheltuiesc cate putin pe multe nimicuri, ci sume uriase pe un singur obiect poate pentru altii nesemnificativ.

Pe de alta parte, Racii iubesc siguranta oferita de economii sau de banii din buzunar si, din aceste considerente, nativii acestei zodii vor trai perioade lungi de acumulari. Daca, ulterior, risipesc sume mari, dintr-o data, tine foarte mult si de contextele punctuale.

La fel ca si in cazul zodiei anterioare, barbatii ghidati de semnul zodiacal Rac sunt mult mai cheltuitori decat femeile aceleiasi zodii si, daca ele risipesc sub egida primului impuls, ei pot acumula datorii ceva mai des si ceva mai constienti de ceea ce fac.

Integral pe one.ro

Foto: unica.ro

     
Tag-uri: zodii, bani, cumparaturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii