A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561902.6925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bune sotii in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-02-2014, ora 12:04

Cele mai bune sotii in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Toti ne gandim la casatorie, la nunta, la copii, chiar si cei mai libertini dintre noi. Toate asteptam inelul magic si toti barbatii se viseaza, la un moment dat, intr-o casnicie fericita.

Unele femei sunt facute parca sa fie sotiile perfecte, altele nu sunt efectiv pregatite pentru acest mare pas care celebreaza iubirea.

Dincolo de contexte sociale, femeile pot fi sau nu cele mai bune sotii in functie de trasaturile specifice zodiei.

Anumite trasaturi iti prezic rolul de sotie, altele, pur si simplu, te indeparteaza de acest statut.

Asadar, care sunt cele mai bune sotii in functie de zodie:

Berbec

Femeia Berbec este o sotie dedicata si extrem de energica. Tenace din fire, rareori sau aproape niciodata trista, sotia ghidata de acest semn astral ramane devotata, fara sa aiba capricii si nu va pune niciodata familia pe locul doi.

Pana aici am putea spune ca femeia Berbec este sotia ideala, doar ca ea are un obicei care o dezavantajeaza: este usor egoista si nerabdatoare, ceea ce o va pune in situatii dificile.

De exemplu, acaparata de ideea de casnicie, s-ar putea sa uite de gesturile mici, dar insemnate care l-ar bucura nespus de mult pe un sot.

Taur

Sotia din Taur are nevoie, mai mult decat oricare alta zodie, de stabilitate financiara, ceea ce, de fapt, o va face sa astepte multicel pana se va casatori.

In plus, femeia nascuta sub semnul astral Taur este o carierista perfectionista si aceasta trasatura se cam contrazice cu rolul de nevasta.

Cand, intr-un final, femeia Taur se va casatori, cel mai probabil isi va sufoca partenerul, fiind renumita pentru posesivitatea de care da dovada.

Gemeni

Una dintre cele mai bune sotii, cu foarte mici exceptii poate fi femeia Gemeni datorita temperamentului ei deschis.

Nativul din Gemeni este prietenos si are capacitatea de a oferi iubitului siguranta unei prietenii si a unei intelegeri trainice.

Tot femeia Gemeni are si abilitatea de transforma certurile in discutii logice, cu argumente pro si contra, imbracate in sentimente pozitive.

Singurele momente in care femeia nascuta sub semnul astral Gemeni isi pierde vocatia de sotie sunt marcate de orientarea sa catre intelect si placere fizica si mai putin spre partea emotionala, foarte importanta in pastrarea legaturilor pe termen lung.

Integral pe one.ro

Foto: magforwomen.com

     
Tag-uri: sotie, zodie, trasaturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii