A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818342.752.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bune moduri de a scapa de pistrui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2014, ora 08:46

Cele mai bune moduri de a scapa de pistrui

Articol de Madalina Irimia

Pistruii sunt pete foarte frecvente, in special pentru cei cu pielea deschisa la culoare, insa daca vreti sa ii eliminati puteti sa incercati cateva metode eficiente.

Aceste pete mici maronii pot aparea oriunde pe corp, maini si pe fata, desi de obicei fata este cel mai afectata. Puteti scapa de pistrui cu metode medicale, dar cei mai multi oameni incearca mai intai metodele naturale. Inainte de a incerca oricare dintre aceste metode, asigurati-va ca va consultati cu medicul dumneavoastra sau cu un dermatolog.

Crema de albire
Pentru a scapa de pete si pielea decolorata, aveti posibilitatea sa utilizati o crema de albire. Exista mai multe disponibile, dar este o idee buna pentru a testa crema pe o suprafata ascunsa a corpului dumneavoastra. Unele creme pot provoca o reactie destul de puternica. Acestea pot, de asemenea intuneca pielea in loc de a o deschide, astfel incat testarea efectelor pe pielea este o idee buna.

Laser
Puteti elimina pistruii cu laserul. Acest lucru poate fi destul de rapid si bun pentru persoanele care au pistrui mari. Cu toate acestea, va trebui sa va asigurati ca nici unul dintre locuri sunt canceroase. Consultati-va mai intai cu medicul dumneavoastra.

Acid lactic
Aplicati putina smantana peste zonele care sunt afectate de pistrui si treptat acestia vor disparea usor, insa alternativ, putet folosi si lapte acru.

Mai multe pe bewoman.ro
Foto: radardemedia.ro
     
Tag-uri: metode, eliminare, pistrui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii