ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2013, ora 07:01

Cele mai bune masti de toamna

Articol de Madalina Irimia

Foloseste ce ai in casa si prepara-ti singura mastile de fata pentru toamna aceasta. Cu efort minim si in timp foarte scurt, poti face un preparat natural pentru orice zona a corpului. Nu trebuie decat sa stii care sunt combinatiile potrivite, pentru a obtine rezultate spectaculoase.

Se intampla de multe ori ca produsele din comert sa nu iti ofere rezultatul pe care ti-l doresti? Alternativa cea mai la indemana ramane ingrijirea cu ingrediente 100% naturale. Fie ca sunt hranitoare sau hidratante, fie ca au proprietati exfoliante sau rol reparator, acestea nu dau niciodata gres. Conditia este sa stii de ce ai nevoie si sa folosesti ingredientul potrivit pentru problema pe care o ai.

Faina de ovaz, lapte si miere

Maini foarte uscate si piele crapata care se reface foarte greu? Daca nu ai gasit inca o crema care sa iti rezolve problema, e momentul sa mergi pe varianta naturala: pune intr-un bol cinci, sase linguri de faina de ovaz, doua linguri de ulei de masline, doua linguri de lapte gras si doua lingurite de miere. Amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza, apoi intinde pasta obtinuta pe maini. Dupa o jumatate de ora, clateste-te bine cu apa calda. Incearca sa faci saptamanal aceasta masca.

Integral pe unica.ro

Foto: imagineamea.info

     
Tag-uri: masca, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii