A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618383.7757.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bune job-uri pentru oamenii singuratici
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2014, ora 09:04

Cele mai bune job-uri pentru oamenii singuratici

Articol de Madalina Irimia

Extrovertitii au la dispozitie o piata vasta de locuri de munca, una care le cere sa fie mereu in contact cu altii si mereu la dispozitia celor din jur – de la marketing, la management si PR. Dar ce faci daca ai constatat din timp ca iti place sa muncesti mai bine de unul singur si nu prea te simti bine in compania celorlalti

Iata cateva locuri de munca unde tipurile mai rezervate de oameni isi vor gasi cel mai usor linistea:

Librar

Daca iubesti cartile si iti place sa le spui oamenilor sa taca mai mult decat iti place sa vorbesti cu ei – meseria de librar este ideala pentru tine. Printre indatorarile unui librar se gasesc catalogarile, clasificare si pastrarea cartilor si a publicatiilor. Nu este un job foarte bine platiti, dar cu sigurnata vei avea o gramada de timp la dispozitie pentru a citi si a medita in voie.

Zoolog

Nu trebuie sa ai niste abilitati de interaciune super dezvoltate atunci cand toate fiintele pe care le intalnesti la locul de munca sunt animale. Acest job este ideal pentru omul care nu suporta ceilalti oameni, dar totusi apreciaza compania vietatilor in general – atata timp cat acestea sunt necuvantatoare.

Auditor

Putine cuvinte starnesc atat de multa teroare in inimile platitorilor de taxe, decat vizita auditorului. Imaginea acelui om care nu zambeste niciodata si nu face altceva decat sa piguleasca fiecare factura si chitanta pentru a se asigura ca nu ai incercat sa sari peste vreo taxa sau un impozit. Cu toate astea, cineva trebuie sa faca si aceasta meserie, iar solidaritatea si natura de orientare a acestui loc de munca este ideala pentru un singuratic.

Statistician

Pentru a reusi sa obtii acest job singuratic si foarte bine platit trebuie sa ai si putina ambitie. Meseria de statistician presupune cel putin un masterat in domeniu si majoritatea angajatilor au si un doctorat.

Biochimist

Biochimistii analizeaza substantele chimice din organismele vii. Fara ajutorul lor am fii si acum in pericol de a muri din cauza celor mai banale boli. Desi acestia nu lucreaza singuri, natura meseriei lor nu le permite sa stea prea mult la taclale cu colegii. Descoperirile acestora se aplica in mai multe domenii precum: medician, agricultura, manufactura si stiinta, iar toate acestea se platesc destul de bine.

Software Developer

Exista mai multe tipuri de software developeri. Sunt aceia care creeaza aplicatii si aceia care creeaza sisteme de software. Sistemul tau de operare de pe PC sau Mac a fost creeat de un software developer. Pe langa faptul ca acest job poate aduce foarte multi bani, el presupune si munca individuala.

Matematicianul

Acesta poate lucra in numeroase domenii, cum ar fi cercetare stiintifica, cusultanta tehnica si in institutii academice. Jobul este bine platit si iti ofera posibilitatea de a sta singura, alaturi de numerele drage.

Astronom

Contrat credintei populare, astronomii moderni nu isi petrec prea mult timp uitandu-se in spatiu printr-un telescop. Ei se bazeaza de multa vreme pe fotografiile facute in spatiu si le analizeaza. Astronomii sunt de obicei angajati in interiorul guvernului, a centrelor de cercetare stiintifica si in mediul academic.

Sursa: money.ro

Sursa foto: guardian.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii