A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664150.1307.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bune alimente pentru a tine o dieta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-02-2013, ora 14:33

Cele mai bune alimente pentru a tine o dieta

Articol de Madalina Irimia

De acum nu mai trebuie sa te gandesti la tot felul de exercitii fizice sau la diete drastice pentru a arata bine. Totul poate fi foarte simplu. Dieta.ele.ro iti recomanda 13 alimente ideale pentru a tine o dieta.

1. Orez negru

Daca orezul alb nu te avantajeaza deloc atunci cand tii o dieta, afla ca orezul negru este foarte recomandat pentru a-ti mentine silueta. Studii recente arata ca poate fi un aliment foarte bun si pentru prevenirea cancerului. De asemenea, este bogat in fibre si in vitamina B.

2. Caise

Caisele au o multitudine de beneficii pentru organism, ele te ajuta sa te mentii in forma, in plus, pot fi si o sursa foarte buna de Vitamina A. Daca vrei sa tii o dieta sanatoasa anul acesta, noi iti recomandam sa le consumi cu incredere.

3. Hrean

Cauti un aliment care sa dea gust mancarii insa in acelasi timp sa-ti intaresti si sistemul imunitar? In 2013, hreanul este in top-ul preferintelor, se poate folosi ca dressing la salate sau la sandwichuri, oferindu-le un gust foarte bun.

Ca si broccoli, varza sau conopida, hreanul ajuta si la prevenirea cancerului.

Integral pe dieta.ele.ro

foto: dietetik.ro

     
Tag-uri: caise, dieta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii