A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662244.5528.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bune DESERTURI care te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 16:45

Cele mai bune DESERTURI care te ajuta sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Oricat de incredibil ar suna, exista cateva dulciuri absolut delicioase care ne ajuta sa slabim. Dieta.ele.ro recomanda cateva deserturi care nu numai ca sunt permise in curele de slabire, dar te si ajuta sa slabesti.

1. Creme brulee

Delicioasa creme brulee sau crema de zahar ars este cel mai mare dusman al siluetei tale. Nu insa si daca pui in aplicare mici trucuri care scad drastic numarul caloriilor si al grasimilor. In primul rand, daca vrei sa obtii o crema de zahar ars care sa-ti satisfaca pofta de dulce si sa te ajute in cura de slabire, este bine sa folosesti un lapte degresat in locul laptelui cu o concentratie mare de grasimi si zahar brun in locul zaharului alb.

De asemenea, este bine sa pregatesti portii mici de creme brulee si nu un vas intreg. Odata ce pregatesti portii mici, vei manca o cantitate optima de desert astfel incat sa nu te ingrasi. Trebuie sa-ti mai spunem ca acest desert senzational furnizeaza organismului proteine din oua si calciu din lapte.

Integral pe dieta.ele.ro

Foto: bbcgoodfood.com

     
Tag-uri: dulciuri, dieta, calorii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii