ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2013, ora 14:15

Cele mai bogate zodii: cine sunt norocosii zodiacului?

Articol de Madalina Irimia

Dintotdeauna, lumea a avut bogatii ei: mostenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artisti care si-au vandut la preturi uriase capodoperele, castigatori la loto sau oameni atat de harnici si strangatori incat au agonisit continuu sume importante de bani.

Unii se nasc cu darul de a castiga si de a multiplica bani, altii au un noroc "chior" si toti sunt influentati, intr-o oarecare masura, de semnul astral.

Deloc intamplator, zodia fiecaruia determina caracterul si inclinatiile catre risipa, agoniseala sau investitii de succes.

Publicatia Forbes a realizat un clasament cu miliardarii lumii in functie de zodie, concluzia fiind aceea ca cei mai multi sunt nascuti sub semnul zodiacal Fecioara – din 793 de miliardari, 12% sunt ghidati de calitatile zodiei Fecioara.

Apoi, in ordine descrescatoare urmeaza Berbecii, Varsatorii, Scorpionii.

Pe de alta parte, exista astrologi care sustin, dincolo de clasamentul Forbes, ca cei mai predipusi la bogatie sunt, de fapt, nativii din Pesti.

Pentru a afla adevarul, am determinat predipsozitia spre imbogatire, spre a castiga sau a pierde bani a fiecarei zodii, astfel:

Berbec

Cei mai multi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare si se nasc cu simtul leadership-ului. Ceea ce, fara doar si poate, ii face capabili de mari averi.

Cel nascut in Berbec este omul momentului, pentru el nu exista "lasam pe maine" sau "lasam deciziile pe seama altora".

Le place sa se impuna in fata celor mai slabi cu forta si nepasarea caracteristica – sunt pioneri, initiatori care nu tin cont de ceilalti.

Un Berbec celebru, nascut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad. Principiul dupa care se ghideaza este "fa de unul singur".

Un alt Berbec care garanteaza tendinta spre imbogatire a Berbecilor este Steve Ballmer de la Microsoft.

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeste confortul si va lupta sa il aiba, macar, in proportii moderate.

Poate tocmai pentru ca sunt "prea cu picioarele pe pamant", Taurii nu risca aproape niciodata si, implicit, nici nu vor castiga prea mult.

Cel nascut sub semnul Taur va excela in medii unde isi poate aplica rationamente logice si extrem de bine calculate, va castiga respectul si stima celorlalti, nu va risipi, dar, asa cum am mai spus, nici nu se vor imbogati.

Exista totusi un milionar celebru nascut sub semnul zodiacal Taur si el este cofondatorul celei mai cunoscute bauturi energizante…

Gemeni

Desi ambitiosi din fire, nativii din Gemeni nu au o personalitate care sa ii ajute sa agoniseasca.

Visatori si prea putin credibili, Gemenii castiga mult, dar cheltuie pe masura, le place viata libertina traita in desfatare si iubesc petrecerile extravagante.

Totusi, carisma si energia pozitiva cu care sunt inzestrati nu ii va lasa pe rasfatatii zodiacului sa moara de foame, mereu ivindu-se o noua ocazie de castig.

Ironia face ca printre putini Gemenii care au acumulat averi sa se numere Edgar Bronfman Sr – un miliardar care a castigat bani din afacerile cu bauturi.

Integral pe one.ro

Foto: endoftheamericandream.com

     
Tag-uri: zodii, bani, noroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii