A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661925.7304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai bizare cerinte ale artistilor in turnee. Afla care sunt pretentiile ridicole ale lui Lady Gaga, Beyonce sau J.Lo
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2014, ora 11:28

Cele mai bizare cerinte ale artistilor in turnee. Afla care sunt pretentiile ridicole ale lui Lady Gaga, Beyonce sau J.Lo

Articol de Madalina Irimia
Printre cele mai bizare astfel de cerinte se numara o prostituata cheala si fara dinti sau un angajat special care sa se ocupe de aruncarea gumei de mestecat la gunoi. Ti-am starnit interesul? :)

Beyonce, Rihanna sau Jennifer Lopez sunt celebre pentru pretentiile avute de la organizatorii concertelor pe care le-au sustinut de-a lungul timpului.

Beyonce se simte ca la ea acasa doar daca la toaleta exista hartie igienica de culoar rosie, iar capacul closetului a fost recent schimbat. In plus, camera in care vedeta urmeaza sa isi petreaca timpul trebuie sa fie proaspat varuita in alb. Nici membrii stafului nu scapa atat de usor cand trebuie sa intre in contact cu diva americana. Acestia trebuie sa fie imbracati in haine 100% din bumbac. In caz contrar, nu au voie sa se apropie de Beyonce.

Madonna are extravagantele ei. De exemplu, diva nu se poate caza intr-o camera de hotel daca aceasta nu a fost amenajata cu mobila realizata dintr-un material special ce miroase a liliac si trandafiri. Credeai ca lista se termina aici? Ei bine, nu! Madonna cere ca in prezenta sa sa fie 30 de garzi de corp si sa beneficieze de 20 de linii telefonice internationale.

Mariah Carey este de departe una dintre vedetele cu cele mai absurde pretentii in timpul turneelor. Vedeta a solicitat in cadrul unui turneu sa fie insotita de 20 de pisici si 100 de porumbei. Mai mult decat atat, diva consuma doar un anumit soi de vin, si anume cabernet souvignon de 200 de dolari sticla. Bizar sau nu, Mariah Carrey are nevoie si de un angajat special care sa ii arunce guma de mestecat.

Marlyn Manson, celebru pentru stilul sau de viata tumultuos, a solicitat organizatorilor unui turneu o prostituata cheala, fara dinti, jeleuri in forma de ursulet si o sticla de Absynth. Te lasam pe tine sa gasesti legatura intre cele trei... :)

Mai multe pe mtv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii