A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830138.8593.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai asteptate smartphone-uri in 2014. Primele modele apar in ianuarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2013, ora 17:01

Cele mai asteptate smartphone-uri in 2014. Primele modele apar in ianuarie

Articol de Cristian Amariei

Mai este putin pana cand ne vom lua ramas bun de la 2013. A fost un an bogat in lansari de produse noi, tehnologii inovatoare si a schimbat trenduri in ceea ce priveste tehnologia. Anul viitor nu se anunta nici el mai prejos.

2014 va fi momentul in care smartphone-urile si tabletele ieftine vor domina piata, comunicarea va fi criptata aproape in totalitate iar companiile precum Microsoft ar putea reveni in forta, scrie yoda.ro.

Ca de obicei, cel mai bogat segment in lansari se anunta a fi cel al smartphone-urilor. Samsung va fi in prima linie cu 4-5 produse importante. Samsung Galaxy S5 ar putea fi prezentat in prima parte a anului, la Mobile World Congress 2014. Alaturi de presupusul procesor cu arhitectura pe 64 de biti, Galaxy S5 ar putea veni cu o camera de 16 MP, display PLS LCD, senzor de amprenta si, desigur, Android 4.4 KitKat.

Nu va singura noutate a coreenilor insa, pentru ca zvonurile dau ca sigure si lansarile unui Samsung Galaxy Note de buget, a modelului Samsung Galaxy Round dar si a liniei Galaxy F, care ar putea deveni noua nava-amiral a companiei. Logic, acesta va costa mai mult decat viitorul Galaxy Note 3. Pe langa acestea, Samsung pregateste si intrarea in scena a dispozitivelor cu ecran UltraHD. Insa pana atunci va trebui sa ne multumim „doar” cu rezolutia WQHD (2560x1440).

Nici rivalii coreenilor nu vor sta cu mainile in san. iPhone 6 ar putea fi lansat ceva mai tarziu, in iunie sau septembrie. Noul telefon Apple ar putea veni si cu iOS 8, daca e sa ne luam dupa traditia companiei din Cupertino. Una din cele mai asteptate caracteristici a noului iPhone 6 va fi tehnologia NFC, fata de care Apple a preferat sa se tina la distanta pana acum. Conform Business Insider, Apple are pregatite mai multe prototipuri, inclusiv unul cu ecran de 6” sau altul cu cristal de safir. Butonul Home ar putea fi mutat pe lateral, iar ecranul va fi aproape sigur mai mare. Tot aceeasi probabilitate o are si zvonul lansarii simultane a doua modele diferite, la fel ca in cazul iPhone 5S si iPhone 5C.

Citeste mai mult pe yoda.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii