A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829535.2057.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai aberante taxe din Romania. „Taxa de pom” la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
29-04-2013, ora 15:07

Cele mai aberante taxe din Romania. „Taxa de pom” la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Romania este patria taxelor si a impozitelor. Platim pentru orice, chiar si pentru apa de ploaie. Cu toate acestea, inca visam la drumuri bune, sistemul sanitar abia respira, companiile de stat merg pe pierdere si produc doar someri.

Taxe pe sant, pe liniste, pe copaci sau pe orarul magazinelor sunt doar cateva dintre darile instituite de primariile din tara. De fiecare data, explicatia este aceeasi: in acest fel se aduc mai multi bani la buget, informeaza digi24.ro

In Iasi, la casatorie trebuie facuta dovada plantarii unui pom sau trebuie platita „taxa de pom”. Acelasi lucru trebuie sa il faci si daca doresti sa iti inmatriculezi masina.

In Plopeni, judetul Prahova, firmele platesc o taxa de 200 de lei pentru stabilirea orarului in care isi desfasoara activitatea. Daca isi prelungesc programul, firmele trebuie sa achite in plus 100 de lei.

In Bacau exista si o taxa pe sant, platita de firmele de constructii. Potrivit Consiliului Local Bacau, toti constructorii care realizeaza lucrari de sapare a santurilor trebuie sa plateasca o taxa de pana la 2 lei pe metru pe zi.

Integral pe capital.ro

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: taxa, pom, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii