A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829397.2687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel putin 30 de morti intr-un atac cu avion
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2014, ora 10:01

Cel putin 30 de morti intr-un atac cu avion

Articol de Cristian Amariei

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant tribal.

"Peste 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, iar numerosi altii au fost raniti", a declarat acest reprezentant, prezentand un bilant cu mult mai mare ca un prim bilant care anunta cinci morti.

Atacul a vizat o tabara de antrenament apartinand retelei teroriste, care a fost atinsa de "mai multe rachete", a precizat acest reprezentant.

Tabara este situata, potrivit acestuia, la Wadi Ghadina, o zona muntoasa din provincia Abyane, la frontiera cu provincia Shabwa, doua zone in care Al-Qaida este bine infiltrata.

Potrivit unor martori, cei mai multi dintre raniti au fost evacuati de catre membri din cadrul retelei care au supravietuit atacului efectuat probabil cu un avion american fara pilot, Statele Unite fiind singura tara care dispune de acest tip de avioane in regiune.

Atacul are loc la o zi dupa uciderea a zece combatanti Al-Qaida, vizati de un avion fara pilot in timp ce se aflau intr-o masina, in provincia Baida (centru), si a trei civili care se aflau in apropiere.

Sursa: mediafax.ro

Foto: diacaf.com

     
Tag-uri: atac, avion, morti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii