ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2013, ora 17:37

Cel mai tare job: esti platit pentru a trai in poala luxului!

Articol de Madalina Irimia

Te gandesti sa iti schimbi cariera? Ei bine, ai sansa sa duci o viata de lux si chiar sa fii platit pentru asta, daca vei candida la postul oferit de site-ul VeryFirstTo.

Norocosul castigator va avea ocazia sa ia cina la restaurante exclusiviste, sa probeze tinute trendy, sa testeze masini de lux, gadget-uri aparute recent pe piata si cosmetice scumpe, sa ia parte la galerii de arta, la inaugurarea unor hoteluri si multe altele.

"Desi acesta ar putea fi cel mai atractiv job, este totodata pretentios. Noi vom dezvalui cele mai noi aparitii in materie de produse si servicii de lux si suntem in cautarea unui cunoscator care le va putea testa. Primim cu drag CV-uri, dar doar de la cei care pot distinge clar intre motorul unui Bentley si cel al unui Lexus sau care cunoaste diferenta intre casmir si vicuna", a declarat Marcel Knobil, fondatorul site-ului VeryFirstTo.

Candidatii pot aplica pentru acest job pana la 27 septembrie 2013, la adresa de mail info@VeryFirstTo.com. Norocosul trebuie sa aiba studii superioare si sa cunoasca foarte bine piata luxului. Salariul va fi negociat ulterior. Angajatul va trebui sa scrie despre experientele sale, pentru ca site-ul sa le ofere utilizatorilor informatii cat mai interesante si utile despre lumea luxului. In prima faza recrutarile se fac in Marea Britanie, urmand ca Marcel Knobil sa primeasca CV-uri si din alte tari.

Sursa: apropo.ro

Foto: descopera.ro

     
Tag-uri: job, bani, lux
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii